Ο υπεύθυνος ΚτηνιάτροςLarissaVet, Υπεύθυνος Κτηνίατρος

Ταπές Δημήτριος

Στρατιωτικός Κλινικός Κτηνίατρος
Μετεκπαιδευθείς στην Παθολογική, Χειρουργική, Μαιευτική Κλινική του Α.Π.Θ.
και στην Κλινική Κτηνιατρικής Δερματολογίας του Π.Θ.
Tηλ:6974112332,
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Κτηνιάτρος Δημήτριος Ταπές φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) στο τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και μετά τη απόκτηση του πτυχίου Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Κατά το χρονικό διάστημα 2000 – 20001 εργάστηκε σε κλινική μικρών ζώων στην Αττική, και το διάστημα 2001-2003 ήταν ιδιοκτήτης ιατρείου μικρών ζώων στη Χίο.

Το 2003-2006 πραγματοποίησε την μεταπτυχιακή του εκπαίδευση στην κλινική ζώων συντροφιάς του Α.Π.Θ., με ετήσια φοίτηση στην Κλινική Παθολογίας, στην Κλινική Χειρουργικής και στην κλινική Μαιευτικής ζώων συντροφιάς με γενική επίδοση «Άριστα». Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσής του απέκτησε τεράστια εμπειρία στη διαχείριση δύσκολων και βαριών περιστατικών εσωτερικής παθολογίας, δερματολογίας, χειρουργικής και μαιευτικής.

Το 2012-2013 πραγματοποίησε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Δερματολογία στην Κλινική ζώων συντροφιάς της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες κτηνιατρικής μικρών ζώων από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, έχει υπηρετήσει ως αξιωματικός Κτηνίατρος του Στρατού Ξηράς σε διάφορες επιτελικές θέσεις και σε Κτηνιατρικές Μονάδες. Σήμερα είναι Δντης Κλινικής Στρατιωτικών Σκύλων στην Κτηνιατρική Μονάδα, που εδρεύει στη Λάρισα.

 

                                                                       Συνεργάτες

Sin

 

Κτηνιάτρος

Απόστολος Δρόσος Στρατιωτικός Κτηνίατρος, GPcert us,
Διεθνής πιστοποίηση στην υπερηχοτομογραφία
Τηλ:6949428274, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρχισε να φοιτά το 2008 στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και το τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ., από όπου και αποφοίτησε το 2013  με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού και την απόκτηση του Πτυχίου Κτηνιατρικής με βαθμό «Άριστα».
Κατά το χρονικό διάστημα 2013-2014 απασχολήθηκε σε κτηνιατρείο μικρών ζώων στην Αθήνα παράλληλα με την εκπαίδευση του στη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς. Το διάστημα 2014-2016 εργάστηκε ως κτηνίατρος σε κατ’ οίκον επισκέψεις στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα υπηρέτησε ως αξιωματικός κτηνίατρος του Στρατού Ξηράς στη νήσο Λέσβο. Από το 2017 έως σήμερα παρέχει κτηνιατρικές υπηρεσίες στο Ιατρείο μικρών ζώων LarissaVet, με ιδιαίτερο αντικείμενο τον υπέρηχο καρδιάς και κοιλίας, ενώ παράλληλα, υπηρετεί ως αξιωματικός κτηνίατρος στην Κλινική Στρατιωτικών Σκύλων στην Κτηνιατρική Μονάδα, που εδρεύει στη Λάρισα.
Το 2022 απέκτησε τη διεθνή πιστοποίηση στην υπερηχοτομογραφία, GPcert us.

 

κτηνιάτρος συνεργάτης

Xαρίλαος Παλιούρας Κτηνίατρος, Μετεκπαιδευθείς στη Χειρουργική Κλινική του Π.Θ.
Μετεκπαιδευθείς στην Παθολογική και Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου της Περούτζια
Τηλ: 6984261650 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κατά το χρονικό διάστημα 2016 – 2017 μετεκπαιδεύτηκε στις Κλινικές Παθολογίας, Χειρουργικής και Μαιευτικής μικρών ζώων  του Πανεπιστημίου της Περούτζια στην Ιταλία.
Από το 2019 έως σήμερα πραγματοποιεί την μετεκπαίδευση του στην Χειρουργική Κλινική ζώων συντροφιάς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια, διαλέξεις και ημερίδες από το 2012 μέχρι σήμερα.

 

 

 

Sin01aΧατζής Ευάγγελος Κτηνίατρος, DVM , PGcert sam c. 
Διεθνής πιστοποίηση στην εσωτερική παθολογία
Τηλ:6978206391 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2021.Μετά τη λήψη του πτυχίου του συνέχισε τις σπουδές του σαν μεταπτυχιακός φοιτητής στο αντικείμενο της ιατρικής μικρών ζώων, PG Certification in Small Animal Medicine, Improve International Ltd στο Oxford Brookers University. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κτηνιατρικής οδοντιατρικής και κτηνιατρικής αναισθησιολογίας καθώς και συνέδρια και ημερίδες ποικίλης θεματολογίας στο αντικείμενο των μικρών ζώων.

 

 

 

 

Sin01a

Χιωτέλη Άννα Κτηνίατρος

Μετεκπαιδευτής στην Κλινική εξωτικών ζώων του ΑΠΘ
Τηλ: 6980863702 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου εισήχθη 1η σε σειρά εισαγωγής το 2014. Μετά την απόκτηση του πτυχίου της ακολούθησε η μετεκπαίδευση της, όπου ειδικεύτηκε στον τομέα των Εξωτικών και Άγριων ζώων του τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στην συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια μικρών και εξωτικών ζώων καθώς και το πρόγραμμα του Royal Veterinary College της Αγγλίας πάνω στην παθολογία και την χειρουργική κουνελιών, μικρών θηλαστικών και ferret.
.

 

 

Sin01aΣμυρλή Σοφία Groomer

Παρακολούθησε το πρώτο της σεμινάριο κομμωτικής σκύλων το 2014, το οποίο διοργανώθηκε από το Pink Poodle και το Ελληνικό Σωματείο Επαγγελματιών Κομμωτών Σκύλων. Έπειτα, λόγω της ανάγκης της για προσφορά συνεργάστηκε με φιλοζωική οργάνωση ώστε να φροντίζει για το μπάνιο και τον καλλωπισμό των αδέσποτων σκύλων. Μετά από αυτό, ξεκίνησε να εργάζεται σε κτηνιατρείο ως Groomer. Παράλληλα, σε συνέχεια με το αντικείμενο ενδιαφέροντος της που ήταν πάντα τα ζώα, το 2015 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών Βοηθού Κτηνιάτρου.
Σήμερα εργάζεται στο ιατρείο μας ως Groomer- Βοηθός κτηνιάτρου.