Ο υπεύθυνος ΚτηνιάτροςLarissaVet, Υπεύθυνος Κτηνίατρος

Ο Κτηνιάτρος Δημήτριος Ταπές φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) στο τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και μετά τη απόκτηση του πτυχίου Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Κατά το χρονικό διάστημα 2000 – 20001 εργάστηκε σε κλινική μικρών ζώων στην Αττική, και το διάστημα 2001-2003 ήταν ιδιοκτήτης ιατρείου μικρών ζώων στη Χίο.veterinar1

Το 2003-2006 πραγματοποίησε την μεταπτυχιακή του εκπαίδευση στην κλινική ζώων συντροφιάς του Α.Π.Θ., με ετήσια φοίτηση στην Κλινική Παθολογίας, στην Κλινική Χειρουργικής και στην κλινική Μαιευτικής ζώων συντροφιάς με γενική επίδοση «Άριστα». Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσής του απέκτησε τεράστια εμπειρία στη διαχείριση δύσκολων και βαριών περιστατικών εσωτερικής παθολογίας, δερματολογίας, χειρουργικής και μαιευτικής.

Το 2012-2013 πραγματοποίησε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Δερματολογία στην Κλινική ζώων συντροφιάς της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες κτηνιατρικής μικρών ζώων από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα, έχει υπηρετήσει ως αξιωματικός Κτηνίατρος του Στρατού Ξηράς σε διάφορες επιτελικές θέσεις και σε Κτηνιατρικές Μονάδες. Σήμερα είναι Δντης Κλινικής Στρατιωτικών Σκύλων στην Κτηνιατρική Μονάδα, που εδρεύει στη Λάρισα.

Συνεργάτες

Κτηνιάτρος

O Απόστολος Δρόσος άρχισε να φοιτά το 2008 στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και το τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ., από όπου και αποφοίτησε το 2013  με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού και την απόκτηση του Πτυχίου Κτηνιατρικής με βαθμό «Άριστα».
Κατά το χρονικό διάστημα 2013-2014 απασχολήθηκε σε κτηνιατρείο μικρών ζώων στην Αθήνα παράλληλα με την εκπαίδευση του στη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς. Το διάστημα 2014-2016 εργάστηκε ως κτηνίατρος σε κατ’ οίκον επισκέψεις στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα υπηρέτησε ως αξιωματικός κτηνίατρος του Στρατού Ξηράς στη νήσο Λέσβο. Από το 2017 έως σήμερα παρέχει κτηνιατρικές υπηρεσίες σε Κτηνιατρείο μικρών ζώων στη Λάρισα, με ιδιαίτερο αντικείμενο τον υπέρηχο καρδιάς και κοιλίας, ενώ παράλληλα, υπηρετεί ως αξιωματικός κτηνίατρος στο διαπιστευμένο Μικροβιολογικό Εργαστήριο της στρατιωτικής κτηνιατρικής μονάδας, που εδρεύει στη Λάρισα. Από το 2012 έως σήμερα έχει παρακολουθήσει πρακτικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες κτηνιατρικής μικρών και μεγάλων ζώων.

κτηνιάτρος συνεργάτης

O Xαρίλαος Παλιούρας αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κατά το χρονικό διάστημα 2016 – 2017 μετεκπαιδεύτηκε στις Κλινικές Παθολογίας, Χειρουργικής και Μαιευτικής μικρών ζώων  του Πανεπιστημίου της Περούτζια στην Ιταλία.
Από το 2019 έως σήμερα πραγματοποιεί την μετεκπαίδευση του στην Χειρουργική Κλινική ζώων συντροφιάς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια, διαλέξεις και ημερίδες από το 2012 μέχρι σήμερα.